Fiep is op 23 april bevallen van 9 pups. 5 reutjes en 4 teefjes. Allen mini en met wave fleece vacht. In de kleuren rood/abrikoos.

Er zijn nog 2 plekjes voor een pup uit dit nestje. Stuur ons een mail (email) voor meer informatie! info@lakeside-doodles.com

Fiep

De pups van Sky en Donny zijn geboren op 23 februari 2024. 6 mini’s in de kleuren abricot en rood al dan niet met witte mishmarks.

Fiep en Ramos hebben een date gehad op 26 februari 2024. Mocht ze drachtig zijn verwachten we de pups eind april. We verwachten mini’s in de kleuren abricot/rood. Wil je op de wachtlijst voor een pup uit dit nestje stuur ons een mail. Nog een enkel plekje beschikbaar!

Stuur een email als u interesse heeft in een pup uit dit nestje.

Stuur een email als u interesse heeft in een pup uit dit nestje.

We verwachten in de zomer en najaar Twirre, Kayla en Silje. Afhankelijk van of ze er klaar voor zijn een nestje te hebben.

Bent u enthousiast geworden over een pup van de Lakeside-doodles kunt u ons een MAIL sturen. Als u hierin vast wat vertelt over u en uw gezinssituatie zou dat fijn zijn. Naar aanleiding van uw mail stuur ik u dan uitgebreidere informatie toe met daarbij een inschrijfformulier. Uiteraard kunt u ons ook bellen voor meer informatie. Tevens zouden we ook een  afspraak kunnen maken voor een persoonlijke kennismaking. Als het van beide kanten klikt kunt u zich inschrijven.