Voor deze mini doodle dame zijn we op zoek naar een liefdevol gastgezin. Ze mag vanaf eind maart verhuizen. Stuur een email als u interesse heeft.

Lijkt het je leuk en interessant om te worden betrokken bij het fok-proces van dit prachtige ras? Dan is gastgezin zijn misschien iets voor u!

Wij hebben een druk gezin en 3 honden in huis is voor ons perfect te doen, er is dan genoeg aandacht voor iedereen. Omdat we erg voorstander zijn van in huislijke kring opgroeien van pups zijn we overgegaan op het werken met gastgezinnen. De pups groeien liefdevol op in het gezin met alle aandacht voor hem of haar. Doordat de hond vanaf een maand of 7 af en toe eens bij ons komt logeren raken ze gewend aan het in onze roedel meedraaien.

Hoe het verder in zijn werk gaat. Men hoeft geen aanschafgeld te betalen. De standaardkosten, zoals verzekering, voer, puppycursus en eventuele dierenartskosten zijn voor rekening van jou. Kosten die gemoeid gaan met de fok, onderzoekskosten, foto’s van heupen als ook dek- en bevallingskosten, zijn voor onze rekening. We verwachten van het gastgezin dat je de hond een liefdevol thuis geeft. Dat je zorg draagt voor een goede opvoeding, genoeg beweging, mentale uitdaging en natuurlijk heel veel knuffels. Verder zal ze (in geval van teefje) een paar keer (hooguit 3) naar ons terugkomen om gedekt te worden. Mocht ze pups verwachten dan zal ze ongeveer een week voor de bevalling naar ons komen en zal ze ongeveer 2 maanden blijven. Natuurlijk betrek ik jou hier ook in en mag je haar in die periode komen bezoeken als ook uiteraard bij de bevalling zijn.

Lijkt het je leuk en wil je meer informatie stuur ons een mail!