Teddy is geboren bij de Zaansedoodles op 9 februari 2016.

Teddy (voluit Zaansedoodles Teddy, Pure AL (ALAEU-5039) ) is een rode mini, schofthoogte 40 en weegt ruim 9 kilo (maat mini 35-43 cm en 7-13 kilo). 

Ze is ons eerste fokhondje en wat heeft ze het goed gedaan. Op en top moeder en altijd genietend van haar pups heeft ze voor vele lieve nakomelingen gezorgd. Teddy is nu met pensioen. Uiteraard hebben we lieve dochters van Teddy aangehouden en ook zij hebben al gezinnen blij gemaakt met een pup.

Sammie geboren 11 september 2017 (Teddy x Sepp).

Tess geboren 11 september 2017 (Teddy x Sepp}. (zij is met pensioen na 2 prachtige nestjes)
Sammie
Cooper (geboren op 21 september 2019). Dochter van Teddy en Romeo.

Cooper is met vlag en wimpel geslaagd voor de gezondheidstesten. Zij heeft in het voorjaar 2022 een prachtig nestje gehad. Uit dat nestje hebben we 2 dochters aangehouden, Kayla en Coco. Cooper is inmiddels met pensioen.

Cooper (zij is met pensioen na een prachtig nestje)

Silje is geboren op 16 mei 2020 bij de Zaansedoodles. Voor ons een nieuwe bloedlijn. Een heerlijke hond die gelijk goed invoegde in ons gezin. Gelijk beste maatjes met Sammie en Teddy heeft haar geaccepteerd ;-).

Silje

Silje

We hopen in 2022 de eerste pups van Silje te krijgen. We kunnen niet wachten. Ze heeft de geozndheidstesten uitstekend doorstaan.

Uit het nestje van Sammie en Binck 23-11-21 hebben we een dame aangehouden namelijk Sky. Zij groeit op in een liefdevol gezin in Zwolle.

Uit het nestje van Cooper en Kayan 31-01-22) hebben we 2 prachtige dames aangehouden, namelijk Kayla en Coco. Zij groeien op in een liefdevol gastgezin. Kayla bij mama Cooper en Coco in Emmeloord. Zij zullen uitgroeien tot mini doodles. Kayla is de geozndheidstesten goed doorgekomen en zal als zij er aan toe is ingezet worden in 2024. Coco zal geen pups krijgen voor de Lakeside Doodles.

Kayla

Om weer een nieuwe bloedlijn te starten bij de LakesideDoodles hebben we Fiep aan onze roedel toe kunnen voegen. Zij is geboren bij de Zaansedoodles en zal uitgroeien tot een (kleine) medium. Zij groeit liefdevol op met grote zus Carly in Ijlst. Fiep zal als zij er aan toe is in 2024 een nestje krijgen. Fiep is een lieve actieve en vooral slimme hond.

Fiep

Twirre is geboren op 9 mei 2022. Zij woont in een liefdevol thuis een dorp verderop en woont bij lieve Jimmes. Dat is een dochter van onze Teddy. Twirre blijkt een heel blij ei, vrolijke hond. Zij zal als zij er aan toe is in 2024 een nestje mogen krijgen.

Twirre

Uit het nestje van Silje en Bruno (geboren 15 juli 2022) hebben we Madelief aangehouden. Zij groeit op in een liefdevol gezin in Westhoek.

Uit het nestje van Silje en Fleck hebben we Bo aangehouden. Geboren 1-10-2023. Zij zal opgroeien in een lief gezin in Drachten.

Meet Pepper, kleindochter van onze Teddy geboren bij de Zaansedoodles op 20-01-2024