Teddy is geboren bij de Zaansedoodles op 9 februari 2016.

Ze is een lieve rustige hond en een echte kindervriend. Het liefst doet ze spelletjes en dolt ze met de kinderen. Echt genieten doet ze als ze haar kunstjes en trucjes leren. Richting volwassenen is ze wat terughoudend, ze zal bij binnenkomst niet tegen je op springen!

Teddy (voluit Zaansedoodles Teddy, Pure AL (ALAEU-5039) ) is een rode mini, schofthoogte 40 en weegt ruim 9 kilo (maat mini 35-43 cm en 7-13 kilo).

Tess geboren 11 september 2017 (Teddy x Sepp}.

Groeit heerlijk op in een liefdevol gezin in Leusden.

Sammie geboren 11 september 2017 (Teddy x Sepp).

Groeit bij ons liefdevol op en heeft het heel gezellig met mama Teddy.

 

 

Tess
Sammie
Cooper

Uit het nestje van Teddy en Romeo hebben we deze blonde dame aangehouden voor de toekomst. Als ze 1 jaar is zullen we kijken of ze de gezondheidstesten goed doorkomt. Nu fijn opgroeien bij je lieve gezin in Almere.

Cooper
Cooper

Cooper is met vlag en wimpel geslaagd voor de gezondheidstesten. Zij zal haar eerste nestje begin 2022 krijgen als alles goed verloopt van papa Kayan.

Silje

Silje is geboren op 16 mei 2020 bij de Zaansedoodles. Voor ons een nieuwe bloedlijn. Een heerlijke hond die gelijk goed invoegde in ons gezin. Gelijk beste maatjes met Sammie en Teddy heeft haar geaccepteerd ;-).

Silje

We hopen in 2022 de eerste pups van Silje te krijgen. We kunnen niet wachten. Ze heeft de geozndheidstesten uitstekend doorstaan.

Both comments and pings are currently closed.