Teddy is geboren bij de Zaansedoodles op 9 februari 2016.

Ze is een lieve rustige hond en een echte kindervriend. Het liefst doet ze spelletjes en dolt ze met de kinderen. Echt genieten doet ze als ze haar kunstjes en trucjes leren. Richting volwassenen is ze wat terughoudend, ze zal bij binnenkomst niet tegen je op springen!

Teddy (voluit Zaansedoodles Teddy, Pure AL (ALAEU-5039) ) is een rode mini, schofthoogte 40 en weegt ruim 9 kilo (maat mini 35-43 cm en 7-13 kilo). Teddy is met pensioen na 4 prachtige nestjes.

Tess geboren 11 september 2017 (Teddy x Sepp}.

Sammie geboren 11 september 2017 (Teddy x Sepp).

Groeit bij ons liefdevol op en heeft het heel gezellig met mama Teddy.

Tess (zij is met pensioen na 2 prachtige nestjes)
Sammie
Cooper

Uit het nestje van Teddy en Romeo hebben we deze blonde dame aangehouden voor de toekomst. Als ze 1 jaar is zullen we kijken of ze de gezondheidstesten goed doorkomt. Nu fijn opgroeien bij je lieve gezin in Almere.

Cooper
Cooper (zij is met pensioen na een prachtig nestje)

Cooper is met vlag en wimpel geslaagd voor de gezondheidstesten. Zij heeft in het voorjaar 2022 een prachtig nestje gehad.

Silje

Silje is geboren op 16 mei 2020 bij de Zaansedoodles. Voor ons een nieuwe bloedlijn. Een heerlijke hond die gelijk goed invoegde in ons gezin. Gelijk beste maatjes met Sammie en Teddy heeft haar geaccepteerd ;-).

Silje

We hopen in 2022 de eerste pups van Silje te krijgen. We kunnen niet wachten. Ze heeft de geozndheidstesten uitstekend doorstaan.

Uit het nestje van Sammie en Binck 23-11-21 hebben we een dame aangehouden namelijk Sky. Zij groeit op in een liefdevol gezin in Zwolle.

Uit het nestje van Cooper en Kayan 31-01-22) hebben we 2 prachtige dames aangehouden, namelijk Kayla en Coco. Zij groeien op in een liefdevol gastgezin. Kayla bij mama Cooper en Coco in Emmeloord. Zij zullen uitgroeien tot mini doodles.

Coco
Kayla

Om weer een nieuwe bloedlijn te starten bij de LakesideDoodles hebben we Fiep aan onze roedel toe kunnen voegen. Zij is geboren bij de Zaansedoodles en zal uitgroeien tot een (kleine) medium. Zij groeit liefdevol op met grote zus Carly in Ijlst.

Fiep

Twirre is geboren op 9 mei 2022. Zij woont in een liefdevol thuis een dorp verderop en woont bij lieve Jimmes. Dat is een dochter van onze Teddy.

Twirre