Mijn naam is Mariska Boelman en samen met mijn man en 4 kinderen woon ik in Oosterzee (Friesland).

Al van jongs af aan stond elk jaar op mijn verlanglijstje “een hond”. Vanwege allergieën van mijn moeder en mijzelf was het helaas nooit mogelijk een dier in huis te nemen. Nu ook in mijn eigen gezin verlangt vooral onze oudste dochter al heel lang naar een hond. Zij is een meid met speciale behoeftes en zij zou veel steun ondervinden aan een “vriendje” in huis. Nog steeds was daar het probleem van allergieën ook gezien onze oudste zoon die sterk allergisch reageert op poezen en honden.

Zo’n 2 jaar geleden kreeg ik de tip om eens te onderzoeken hoe wij zouden reageren op het ras australische labradoodle. Wij hebben meerdere knuffelmomenten gehad op verschillende adressen en het onmogelijke leek te gebeuren. Geen allergische reacties!

Na gesprekken met meerdere fokkers hebben wij voor Monica Janneman gekozen van de Zaansedoodles. Haar open en directe houding in het fokken van deze prachtige honden en vooral ook de huiselijke kring waarin ze opgroeien spreekt ons erg aan.

Na heel wat nestjes gefokt te hebben met dwerghangoor-konijnen (ja, die konden in de tuin!) sprak het idee mij gelijk aan om ons in te schrijven voor een (fok) teefje. Het lijkt mij prachtig om voor meer mensen/gezinnen een droom in vervulling te laten gaan!

Op 9 februari 2016 is Teddy geboren, een super lieve rode mini. Ze is alle keuringen glansrijk doorgekomen en in september 2017 heeft ze 6 prachtige pups gekregen met Sepp (mini reu van de Zaansedoodles). Ons eerste nestje Lakeside-doodles pups. Uit her eerste nestje van Teddy hebben we 2 dames aangehouden. Sammie en Tess. Beide hebben ook prachtige nestjes bij ons gehad. In de zomer van 2020 hebben we Silje aan onze Lakesidedoodles roedel kunnen toevoege. Zij is uitgegroeid tot een heerlijke hond. Zij zal haar eerste nestje in 2022 bij ons hebben.В пин ап казино мобильная версия позволяет вращать барабаны с мобильного.

Wij hopen nog jaren op kleine schaal te fokken met deze prachtige honden en meer gezinnen blij te maken met een LakesideDoodles pup.

Wij zijn aangesloten bij de ALAEU.

Heeft u vragen mailt u dan gerust naar: info@lakeside-doodles.com